Verspreiding

De aanpak van Dohmen Boekmakers is even simpel als doeltreffend: we zoeken voor elk product de beste drukker, waarbij een optimale prijs-kwaliteit voorop staat.

Shop now

Creatief. In verspreiding. Van nature.

Stel je voor: je boek is klaar om gelezen te worden. Maar hoe breng je de uitgave naar de lezer?

Dohmen Boekmakers biedt verschillende opties om uw uitgave op een efficiënte, prijsbewuste en verantwoorde wijze bij uw lezerspubliek te krijgen. De meest efficiënte oplossing is distributie via het Centraal Boekhuis. Daarmee bereikt u in één keer alle boekhandels en webshops in Nederland en België. 

Als u zich niet op een breed publiek richt, is verspreiding via alleen websites als Bol.com, Amazon en ManagementBoek een optie. 

Dedicated website
Het is echter ook mogelijk om een zogeheten dedicated website voor de promotie van één boek of de publicaties van een auteur in te richten. Tenslotte kunnen we uw roman, poëziebundel of andere uitgave opnemen in de webshop van onze uitgeverij via de website met url heimdall-books.com.

Levertijden
Door onze samenwerking met het CB kunnen we de levering van je drukwerk garanderen binnen de afgesproken levertijden. En zit het even niet mee, dan kunnen we nog altijd een van onze andere logistieke partners inschakelen om je boeken of ander drukwerk razendsnel op locatie te krijgen.

ISBN
Voor het distribueren van boeken via het Centraal Boekhuis is overigens een ISBN verplicht.

Relevante producten

25,00
150,00

Drukwerk

Hardcover

45,00
25,00