In de ban van het geschreven woord

Dohmen Boekmakers is een initiatief van Hub Dohmen (Heerlen, 1963), uitgever, woordvoerder en journalist.

Ik ben mijn hele leven al in de ban van het geschreven woord. Op mijn vijftiende had ik een vraaggesprek met The Police voor een verhaal over Pinkpop. Sindsdien interview ik mensen. In de loop der jaren vele duizenden.

De gesprekken leidden tot lezenswaardige verhalen over veel verschillende onderwerpen, maar ook talloze menselijke stukken, analyses en commentaren. Tegenwoordig begeleid ik media bij publicaties over de onderwijsinstelling waarvoor ik het woord voer.

De ontluikende internethype bracht mij in de loop van de jaren negentig van de vorige eeuw tot het oprichten van een internetbedrijf. Daardoor kreeg ik de kans de tekstredactie voor talloze websites te doen. Verder verkocht ik onder meer ADSL-verbindingen en domeinnamen. Na de overdracht van het bedrijf aan een goede vriend bleef het ondernemersvirus aan me trekken. Dat leidde eind 2013 tot de oprichting van Content People BV, een uitgeverij van aanvankelijk e-books over communicatie en journalistiek. Later kwam ik bij toeval in de poëzie terecht.

Netwerk

Onder de imprints Uitgeverij Heimdall, Heimdall Thema en Uitgeverij Hub Dohmen bracht ik sindsdien meer dan 110 boeken uit. De liefde voor het geschreven woord bracht mij in de loop der jaren in contact met vele drukkers in het land. Als ondernemer shop ik vaak voor de beste prijs van drukwerk. Die kennis zet ik nu in voor Dohmen Boekmakers.

Beste leverancier per product

Ik zoek per product de beste leverancier. Dat zorgt ervoor dat jij niet te veel betaalt. En dat ik zeker kan zijn dat het werk goed wordt uitgevoerd. En als er wel problemen zijn, dan lossen we dat netjes op. Zoals ik altijd heb gedaan.

Overigens biedt Dohmen Boekmakers je meer dan drukwerk. Je vindt hier ook een reeks opties: van planning en ontwerp (van onder meer cover en binnenwerk van een boek) tot controle, verzending en zelfs internationale verspreiding.

Heb je vragen? Neem contact met me op en ik beantwoord je vragen binnen een werkdag.

Vriendelijke groet,
Hub Dohmen

Drukpers