Druk

De aanpak van Dohmen Boekmakers is even simpel als doeltreffend: we zoeken voor elk product de beste drukker, waarbij een optimale prijs-kwaliteit voorop staat.

Shop!

Creatief. In drukken. Van nature.

Stel je voor: je boek is klaar voor de drukker, maar je hebt geen idee welke uitvoering het mooiste is.

Ga je voor een mooie paperback, of een hardcover? En welk papier kies je, is het binnenwerk zwart wit of vier kleuren? We adviseren je graag. En en passant regelen we de druk tegen een scherpe prijs.

Dohmen Boekmakers heeft een transparant prijsbeleid. Wilt u weten van het drukken van een boek kost? Ga dan naar de productpagina’s, vul de details in en laat je verrassen door de lage prijs. En nee, wij vragen geen persoonlijke gegevens als u geen bestelling plaatst. Dus uw privacy is gegarandeerd.

Als uitgever weten wij aan welke strenge voorwaarden een uitgave moet voldoen, wat de valkuilen zijn. Het luistert heel nauw. Tegelijkertijd is onze ervaring dat goedkoop niet altijd duurkoop is. We helpen u graag bij uw keuze. Bestel uw boeken bij ons en u weet dat het goed geregeld is.

Print on demand
Om uw levenswerk op een goedkope manier te verspreiden, raden we print on demand aan. Zo hoeft u geen grote bedragen te investeren en is uw levenswerk toch verkrijgbaar bij ruim driehonderd webshops en elke boekhandel in Nederland en België.

Veel gestelde vragen

Relevante producten

Drukwerk

Hardcover

45,00
25,00